Träffa Dennis Andersson, ägare av Växjö Autoservice! 

 

Hej Dennis, vill du berätta lite kort om dig själv?


Jag har jobbat med bilar sedan 1994 och 2002 startade jag Växjö Autoservice. Så i år fyller företaget 20 år. Jag har 2 söner på 18 och 22, som jag umgås med mycket på fritiden. Det har blivit mycket fotboll under hela deras uppväxt! Mitt stora fritidsintresse är att brygga egen öl, då jag har ett litet bryggeri där hemma. 

 

Vad är dina huvudsakliga uppgifter på Växjö Autoservice?


Som ägare av Växjö Autoservice har jag en flexibel roll. Jag försöker vara så mycket som möjligt i verkstaden dagtid. Jag pratar mycket med kunder, men vi hjälps åt allihopa att svara på samtal! Alla kunders samtal ska bli besvarade, sen vem som svarar spelar mindre roll. Det funkar väldigt bra tycker jag och vi jobbar som ett team.
 
 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 


Under en vanlig arbetsdag är jag oftast 50/50 i verkstaden och i kundmottagningen. Jag servar både bilar och har mycket kundkontakt. Sedan blir det en hel del pappersarbete förstås, men det brukar jag ta senare på arbetsdagen!

 

Vad är det bästa med att jobba på Växjö Autoservice?


Definitiv gänget och sammanhållningen. Vi har kul på jobbet och det är det viktigaste. Dessutom att man har tid att vara ledig. Det är viktigt för oss att man får tid för sina familjer och sin fritid. Det känns som att alla trivs bra på Växjö Autoservice och det tycker jag är jättekul!

 

Har du någon dold talang?
 

Det har jag nog inte vad jag kan komma på. Jag kan ju som sagt brygga egen öl, men den talangen är inte så dold längre.

 

Tack så mycket Dennis!