Träffa Elin Lind, reservdelsansvarig på Växjö Autoservice! 

 

Hej Elin, vill du berätta lite kort om dig själv?


Jag bor i skogen ute i Linneryd och med min man och 4 barn. De är 8, 15, 17 och 25 år gamla. Det finns inte mycket tid över till fritid haha, men jag gillar att sticka! 

 

Vad är dina huvudsakliga uppgifter på Växjö Autoservice?


Jag har hand om reservdelslagret och garantierna. Sen blir det mycket pappershantering! Jag besiktar även lite bilar. Det blir även att köra en hel del ärenden kors och tvärs. 


Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 


Dagen börjar oftast med att jag ser hur mycket som har hamnat på mitt skrivbord. Jag jobbar 3 dagar i veckan så det kan hända att det finns mycket papper när jag kommer! Sedan tar jag dagen efter det. Jag packar även upp det gods som har kommit under natten. Jag tar även en del telefonsamtal under dagen! 


Vad är det bästa med att jobba på Växjö Autoservice?


Det är högt i tak och vi håller ihop! Vi hjälper varandra och ser tillsammans till så att Växjö Autoservice är en härlig arbetsplats. Jag har varit på många ställen tidigare men har aldrig varit med om ett såhär starkt team, så det känns väldigt roligt. Vår chef Dennis är också toppen! 

 

Har du någon dold talang?

Den är inte så dold men jag stickar mycket och har faktiskt stickat halsduken jag har på mig! Jag sticker även mycket till barn. Det kan vara allt från strumpor till klänningar. 

 

Tack så mycket, Elin!