Träffa Robert Sjöberg, mekaniker på Växjö Autoservice! 

 

Hej Robert, vill du berätta lite kort om dig själv?


Robert heter jag, har varit här på Växjö Autoservice i drygt 3 år. Har gått fordon på gymnasiet och utbildat mig inom bilbranschen. Jag började arbeta som mekaniker direkt efter skolan, så i runt 15 år. När jag inte jobbar umgås jag med min familj, jag har 2 små barn. Eftersom jag har hus finns det en hel del där att göra på min fritid. Båtar är även ett av mina intressen! 


Vad är dina huvudsakliga uppgifter på Växjö Autoservice? 
 

Vi som arbetar här gör lite av allt kan man säga, allt från kunder till att reparera bilar! Vi servar alla olika bilmärken så det är kul med varierande arbetsuppgifter. Jag brukar vara ansvarig för företagsbilar, det vill säga bygg och skåpbilar, eftersom jag jobbar vid stationen som har den största lyften. 
 

 

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig? 


Mina arbetsdagar består till mesta del av reparationer av bilar och service. Det blir även en del telefonsamtal, kontakta kunder och beställa delar. Varje dag ser olika ut och det är väldigt kul! 

Vad är det bästa med att jobba på Växjö Autoservice?


Att man får göra allt! Du är inte fast vid en uppgift utan dagarna är väldigt varierande och flexibla. Vi har också en bra sammanhållning och umgås mycket med varandra på fritiden. Vi blir som en liten extra familj och det är jättekul! 

 

Har du någon dold talang?
 

Det vågar jag inte påstå, men jag är lite musikalisk vilket kanske är otippat! Det blir att jag sjunger med en del i låtarna här på jobbet. 

 

Tack så mycket, Robert!